Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu kom den dödliga frosten


Kärlsprängning

Då kom den kalla natt
med stjärnehimmel som vittne
till stjälkarnas implosion
när cellens väggar frös till is

Nu, i den snedögda solens sken
hänger de med huvudet och brister
vid minsta beröring.
De har haft sin dag i solen
i väntan på sin natt.

Lär mig du flitiga Lisa
att blomma medans jag kan.




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-05 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer