Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


sångfågeln som inte kunde byta namn

 

Att fixera sig vid det odefinierbara och lägga sina tänder tätt mot tungan i hopp om lindring. Ingen såg bandet mellan dem. Det svagt lysande guld som ett glitter i springorna.  

Ögonblicket när inga hemligheter återstod fångades ruta för ruta i en film som aldrig skulle nå biograferna. Istället skulle applåderna sakta klappas varje gång de kände huden fästa vid varandra. Hur lever man ett liv nära en annans sida. Hur när man en kärlek som den vore för alltid sann. Och säg mig; hur stillar man hungern efter applåderna i offentligheten. 

 

Vänta dig!




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-11-05 21:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ditt språk lyser!
2021-11-06

  lodjuret/seglare VIP
Litet som känslan just före, under och efter regn. Eller som en sådan där mind förälskelse från förr, i känslan av frihet då en vänder sitt anlete mot solen. Orden framkallar kårar utefter minnes ryggslut...
2021-11-06
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP