Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Hyllning till diktaren vid Djävulsån


Bli klokare än jag

Mot slutet sa du: ta dig i akt för mig, vänd om
Se inte mitt motstånd mot demagogi som en seger
Jag kränktes av deras dumhet och satte mig på tvären
Välj endast värdiga fiender för ditt mogna uppror, klokare




Fri vers av Horace
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-06 19:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kommentar som parafras på ett vanligt citat.
Med sådana fiender, vem behöver vänner?
2021-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace