Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafettskrivning med några här inne. Fick orden rädsla, självkänsla och uppmuntra av Lena Söderkvist. Lägger till 18 ord, skickar tre av dessa till nästa ”löpare”.


Boskapsskötsel (stafett)

Våran ko
saknar självkänsla,
idisslar rädsla,
gödslar mellan födslar
av kalvar hon berövas
 
Uppmuntra kon!
Använd muusik!
Muuta med nyslagen klöver!




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-06 01:17



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Uppror i ladugården!
2021-11-08

    Lena Söderkvist VIP
Håller också på kossan. Friskt med uppmaningar. Världen kan förändras, ingenting är för sent.
2021-11-06

  lodjuret/seglare VIP
Själv känner jag ju inte Tore, men han konsumerade gärna kalvlever i s kolan helt utan skam. Han visste inte för han var 'för ung'. Nu när människan är gammal nog att ha förstånd, är det visst förr sent att ångra sina affärer... så med potatis, sås och rårörd lingonsylt till, smakar det så kostar det, som någon sade om att sköta ett imperium... i ett imperium behövs det skrivare, det får en om inte annat lära sig i litet olika pjäser om 'den gamla goda tiden'. 'Den inbillade sjuke', är en god början. Det är försäkringskassans tunga pjäs... en kassako av sällan skådat slag.
2021-11-06

  TrollTörnTrappan VIP
[...alltså som en mellanmänsklig relation - kon kan givetvis också vara kärlek till/från...]
2021-11-06

  TrollTörnTrappan VIP
Och kom på att den kan läsas dels om en faktisk ko, men kanske också symboliskt som en kärleksrelation, familj eller rentav hur ett stafettskrivande kan arta sig?!
2021-11-06

  TrollTörnTrappan VIP
med Uuu:n sådant skönt eko!!!

Positiv vändning av ett ödsligt tillstånd...
2021-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP