Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mansförkylningen

 

Har drabbats av
en mansförkylning
ställer stora krav
på min omgivning

döende man verkar
försöker livet boosta
damernas värkar
är inget mot hosta

ser allting i svart
i denna usla situation
rekord efter en kvart
i näsdukskonsumtion

dock det kan löna sig
ty Lisa tog med mat
syrran gav nässprej
Antti wisky från ekfat

Lotta fixade fram snus
Madeleine nya Gasolin
så leva i sus och dus
går ändå trots tragedin
 





Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-06 07:04



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, huga ligen jag har kronisk hosta å snuva! Fördärvligt å huvva!
2021-11-08

    Lena Staaf VIP
Härligt självironisk text med stor igenkänning!
2021-11-06

  Öknens Ros VIP
När en man blir förkyld ligger han i stort sett på sin dödsbädd. ;) Schysta vänner bra att ha. Snyggt serverad text om mannens vedermödor, som lindras med hjälp från vänner.
2021-11-06

    Sefarge VIP
Vad vore livet
Utan uppoffrande
Kvinnor mitt i
Snoret?
Trots all Covid
-vaccinering?
;)
2021-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP