Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild.


Fantasibjörk

 

Det skymmer

i skogen står

de små späda björkarna

sträcker sig mot himlen

det lyser av lila

lite guldkantade moln

allt blir till ett dunkel

som kastar sken

i de mörka löven

De vet att de

inte är på riktigt

utan bara en aning

i fantasin

hur en björk ser ut

men inte bryr de sig

om tingens ordning

när de stolta

står där vitklädda

och bara är




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2021-11-06 11:40



Bookmark and Share


  Niliboy
Björkar är vackra, ja huga ligen!
2021-11-08
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP