Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träd

Trädbarkens fåror
Ringlar uppåt
Längs med den bruna stammen
Som aldrig slutar växa

Strävan emot ljuset
Kanske dämpas under vintern
Då träden sover
Och vilar sina grenar

Jag har mina vintrar
Och jag har slutat att växa
Men jag förändras var dag
Och själen vill ha ljus




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-06 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva