Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Linjer v:s Funktion - Tanka

 

Var opraktiska

men så snyggt designade

fordonen var förr

på nya modeller är 

det praktiskt taget tvärtom

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-07 08:10



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, bilarna var snyggare förr! Många!
2021-11-08

    Sefarge VIP
Skönkänslig skrivelse
Om den förgångna
mekanik-estetiska
eran.Då när man
hade mer tid för
det manuella
skapandet.
Nu är det så
Datoriserat
slätstruket
Utjämnat!

2021-11-07

  Öknens Ros VIP
Dagens moderna bilar likformade och med tunnare kaross till skillnad mot bilar förr.
2021-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP