Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återupplevelse

Jag kastas bakåt
Framåt
Nedåt
In i minnet
Mardrömmen
Armar som är bunda
Ansiktet i kudden
Kippar efter andan

Når ytan igen
Andas fort
Tar mig loss
Trycker från
Ser mig om
Andas ut
Kanske ingen såg
Hur du tog mig igen




Fri vers av átjágrássie
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-07 11:30



Bookmark and Share


  Respons VIP
Viktigt att formulera orden och meningarna så att det hemska kan komma ut i ljuset bearbetas och få dimensioner som kan hanteras.
2023-02-05

    ej medlem längre
Hoppas Du kom loss. Det låter som känslomässig stress typ "förfärligt".
2021-11-10

  Gunnar Hilén VIP
Det går en våldsman lös tänker jag. Som sket i vad han gjorde. Du kanske dog...och ändå överlevde.
2021-11-08

    Khayyam
Blesses no, your fantastic share had an end.
2021-11-07
  > Nästa text
< Föregående

átjágrássie
átjágrássie