Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaccinmotståndare

Det gnälls över att
majoriteten av dem som går bort i Covid-19
i Sverige numera
är vaccinerade.

100 % av alla coronadöda
har druckit vatten
någon gång i sitt liv.




Övriga genrer av Khayyam
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-07 14:22



Bookmark and Share


    Askanden
anti-vaxxers är sorgliga
föga förvånande är de överrepresenterade bland sd
2021-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Khayyam