Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ljus visar minnet

Och jag tände ljus i hemmets vrå
Och tänkte på kyrkogårdens gravar
Och minneslundar så vackra

Kom inte dit i år
Men tankar på de döda
Och allt de en gång gav
Finns ständigt

Ett ljus visar minnet
Men jag har det
Och inte glömmer jag er
Vart jag än är
Finns ni med




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-07 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva