Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


901.så skön*HÖSTEN*är...

klar...transparent
och idag är det
så molnigt mulet

men återigen
så skön*HÖSTEN*är

medan träden sover
löven förvandlas
till sårbar
emotionel skatt

rör man vid och
*DEN* är täckt
med guld och koppar

och i ögonen
flimrar färgsymfoni

ramlar,smulas sönder
fallna löv...mogna
prasslar *DE* klagande

och inget infall
kan stoppa det
===
och på natten,
vinterns fröst

glaserar redan
förflutna fotspår
===
***




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-08 07:48



Bookmark and Share


  petter rost
( förlåt att pekfingret hoppade till... )
2021-11-08

  petter rost
Galant, så obarmhärtigt vackra rader som försiktigt vidrör strängarna på ditt vidkännande instrument. Såväl bekräftelse som tröst att läsa i det bitande gråtunga mörker som sänker sig.
2021-11-08

  petter rost
Galant, så obarmhärtigt vackra rader som försiktigt vidrör strängarna på ditt vidkännande instrument. Såväl bekräftelse som tröst att läsa i det bitande gråtunga mörker som sänker sig.
2021-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP