Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusen

 

Frusen själ

breder ut sig

omfamnar mig

inifrån

skakar huttrar

av den bistra kölden

Sprakande eld värmer

tinar upp blodet

får allt att cirkulera

det blir varmt igen




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2021-11-08 08:17



Bookmark and Share


  Niliboy
Så skönt, den starka kylan är jobbig men frisk att andas en stund!
2021-11-08
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP