Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


texten lägger sig intill kirgisiskaner i sällskap med finlandssvenska sånger


Kirgisien del I

6.11. svenska dagen (i Finland)

Hur härligt sången klingar

på älskat modersmål.

Han tröst i sorgen bringar

han skärper sinnets stål. 




Övriga genrer (Aforism) av Monika A Mirsch VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-11-08 09:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fänrik Stål?
2021-11-20

  Solstrale VIP
Mycket starkt!
2021-11-15

  Honungsgrävling
Vackert.
2021-11-11

  Maria Sundelin VIP
Delar helheter allt
Kramar
2021-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP