Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom en tid

Livets ögonblick sker med ny inspiration och detta är ordets begrepp i alla livssituationer. Av en nyare vinnande sida så exploderas en ny tid inuti oss människor. Det är ett begrepp som den psykiska hälsan ingår inom, ett levande andetag som tar oss vidare till nya upptäcker. Den som intresseras för denna ömma gåva i nutiden, är ett ledande ord i alla slags tider.
Det som ljuset i våra ögon skimrar med är riktningen i alla de uttänkta tidsflöden, vilket sker med ord och ett öppet sinnelag. Medverkande anföranden i alla livsfunktioner kommenteras med ordets inom flexibilitet. Direkta födande begrepp låter oss stärkas med denna resa till inom en tid av må bra ögonvidder.
Kärlet som inom en tid växer med är riktningen som betonat denna resa i alla levande ögonblick. Det som överraskningen formas med är ordet i tidens alla sätt att byggas med ömsesidig respekt. Det kommuniceras med denna överbetoning av att alla människor är lika mycket värdig att existera inom en tid som är livets enade gåva till mänskligheten.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2021-11-08 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP