Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för en dag

För dig ber jag
för dig
kanske en dag
kan vi tala
dela ett rum utan att hata
för oss ber jag
för mig
kanske en dag
kan vi förlåta
dela våra löften
i nöd och lust

fast det var så länge sen

för gud vet och alla helvetets dagar
att det gör ont

tänk om vi kunde lyssna
vilket mirakel
skulle ske
vilka tårar skulle öppnas

kan vi tala
dela en stund utan att hata
ja jag ber
fast det var så länge sen
vi delade rum

det känns som att allting är kvar
och ringen sitter fast
för evighet
det var en underbar
dag
det tycker jag om
att jag minns
gör du

jag ber för oss
kan vi dela ett rum utan hat

utan att hitta och gräva efter fel
kan vi lägga bort alla krav

bara för en dag

ja jag ber
vilka dörrar skulle öppnas.




Fri vers (Fri form) av Gudinnan VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-08 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan VIP