Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Luckor i min allmänbildning


Allmänbildning

Jag anser mig vara hyfsat allmänbildad
men ändå

vet jag ingenting
om bilar
om aktier
om sport

jag skulle nog
inte göra mig i en frågesportävling




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-08 14:05



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Vardagsnära och stimulerande funderingar.
2021-12-03

  Trädskugga
Att se färg torka från palette till duk är underbart

Aktier är kul och stimulerande allmänbildning

Sport vad är väl det för konstigheter
2021-11-14

  rostspik VIP
Aktier och fotboll är ju lika stimulerande som att se färg torka.
2021-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP