Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan att du springer

Smyger igen
Sakta för att inte störa
Vill inte vara den
Som raserar din värld

Vill säga dig
Du betyder någonting
Jag behöver dig
Utan att du springer




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-08 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva