Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skap - Tanka

 

Ibland hör man att

utbildning är något bra

då kunskap är makt

världen styrs dock av stollar

så även dårskap är makt

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-12-27 19:01



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bilen i bilden med tecken och fylld med sten, alltså vilken symbol! Häftigt! Vilket språk i orden och i bilden på bilen! Wow-faktor!
2021-12-29

  Öknens Ros VIP
När skojare och bedragare kommer till makten kan vad som helst hända. Sten(kul) bil(d)!
2021-12-28

  Niliboy
Världen makthavare speciellt Putin kunde vara ödmjukare!
2021-12-27

    Sefarge VIP
Eller kanske bara en
Väldigt stenrik
Granne?
;)
2021-12-27

    Sefarge VIP
Alla har vi det förgångnas
Barlast att frambära
Här ser det ut att ha
Blivit lite väl mycket?
2021-12-27

    Ohemulen VIP
Å vilken fin stenbil. Den sätter genast igång fantasin :-)
2021-12-27

    Lena Staaf VIP
Klarsynta ord!
2021-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP