Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa i panik

Vi talar om döden
I dunkla sinnesstämningar
Och i poetiska ordalag
Som om det inte fanns en morgondag

Vi talar om döden
I former och aritmetik
Kuvade under vår inbillade odödlighet
Som om vi vore fulla av liv

Vi talar om döden
Som ett monument över tid
Vem tonsätter musiken
När vi dansar över betongslätter i panik?




Fri vers av thegreatnausea
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-08 20:00



Bookmark and Share


  Koloristen
Instämmer med Larz.
2021-11-08

  Larz Gustafsson VIP
Jag har evigt liv. Jesus är det livet.
2021-11-08
  > Nästa text
< Föregående

thegreatnausea
thegreatnausea