Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När alla vägar och kanaler måste prövas.


Paradiset i Juni (Till Death in June)


luften gnistrar, antänds,
brinner, blåser bort.
de platta stenarna faller
och skiftar plats.
någon sitter på verandan
med svart te, med visdom,
med djup kärlek.
vi ler tillbaka till solen
när vi hackar paradiset
i juni.
vi segrar till sist.




Bunden vers (Annat versmått) av Koloristen
Läst 165 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-11-09 00:07



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
"När alla vägar och kanaler måste prövas."
Då tårar är ord som hjärtat inte kan uttala;
2021-11-15

  Solstrale VIP
Ljuslikt bra skrivet!
2021-11-10

  Lottie Ålhed VIP
Fantasieggande och vardagsnära på en och samma gång. Fint! (liksom bilden till)
2021-11-09

  AiA Maria den fria


Yes!

SOL-poesi!

Wow!

Tack!
2021-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen