Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom våra tankar en tro

Det som lever inombords våra tankar, flera uttryck i Guds närvaro. Med en levande förmåga att skapa nya levande meningar, så mycket betyder närheten från den helige ande, i vårt liv. Med minnet som grund och den nya formen av kärlek, så vidrör Gud fader oss i alla situationer utav vårt eviga liv. Den starka förmågan att existera som Guds barn, är en rättighet som vi alltid fylls med, i djupet av vårt medvetande. Flera slags förmågor ger oss inre frid, det största är själva kärnan i uttalet av den helige andes alla givande underverk, i alla levande möten, som är människans vetande perspektiv. Det vi lever för är ett mötande seende, inom alla byggstenar, som är ordets riktning och syfte, i vårt enande av kärlek. Världens alla hopp, kommunicerar med oss alla, inom ett fredligt perspektiv, ordets riktning i alla nya möten. Vilket bygger oss med styrka och mod att leva med Gud i alla områden, utav vårt sätt att leverera och förenas med nya individuella slags skapande vägledda vägar. Den som är minnesvuxen i det starka området, flyter med alla områden i minnets sätt att flöda med den helige ande, i alla evigheter. Den starka vägens mest levande uppdrag, ger oss sinnesfrid och en levande fridfylld förmåga, att leva i detta nya himmelska rike, på jorden så och i himlen. Med minnet som grund, så är vidrörandet från den helige ande, i alla människors sanning, som är ledd av Jesus Kristus, genom alla meningar och med oss i alla tider. På en sammankoppling med ordets byggsten, flödar vi med Gud och möter varandra, som ett i Jesus Kristus alla vägar.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2021-11-09 03:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP