Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"En bra chef" del 2

Med utgångspunkt från min skrift “En bra chef” och att jag där skiljer på chef och ledare genom se om de har fokus på deras rättigheter eller deras skyldigheter kommer tankarna snabbt in på ansvar. Jag tänkte använda offentlig organisation som exempel då det är oftast blir väldigt tydligt inom dessa. En ledare tar ett ansvar för de grupper de skall leda och de konsekvenser som uppkomma medan en chef, i absolut möjligaste mån, undviker allt vad ansvar heter. Den rådande skyddskulturen säger att ansvar ska alltid hamna så långt ner i hierarkin som möjligt, helst på de längst nere, de som sysslar med och har fokus på verksamhetens egentliga syfte. Genom dessa outtalade regler kan de som sitter på samma nivå eller högre vara väldigt säkra på att aldrig behöva ta ansvar för något som inte har gått som tänkt eller väntat, detta ansvar kommer alltid att rinna neråt. Det har blivit en förutsättning för att överhuvudtaget bli anställd i någon form av chefs position, att vara totalt kontrollerbar och alltid ta det ansvar som egentligen ligger högre upp. Det är som att stå i ett rum och kasta en studsboll, hur du än kastar kan den studsa på ett par väggar men kommer alltid att sluta på golvet.
Det finns så många olika sätt att undgå ansvar, det tydligaste hittas inom de kommunala verksamheterna. Jag tror att de flesta som har koll på nyheter har till leda hört om att "den interna utredningen visar inte på att något fel begåtts", "vi har följt våra rutiner", "vi kan inte prata om detta, vår policy tillåter inte det" eller den säkraste ansvarsflykten "vi behöver kompetensutveckla vår personal"där ansvaret verkligen läggs på de som faktiskt arbetar mot verksamhetens mål och inte efter personliga agendor.
Inom kommunal verksamhet kan man räkna med att ansvar, på chefsnivå, alltid kommer att undvikas. Jag har varit med om situationer där informationen var för otydlig, var för ospecificerad eller där det helt enkelt bara uppgavs att den inte blivit levererad där jag vet att det var en uppenbar lögn, och följdaktligen ansvar undveks. Jag skulle rekommendera att om du inte har ett väldigt stort förtroende för din chef, använd din smartphone och spela in alla samtal du har med din chef. Det är ett bra verktyg för att kontrollera att du minns rätt, vad som egentligen blev överenskommit och sist men absolut inte minst, kunna påvisa vem som sa vad om framtida situationer kräver detta förtydligande. Det är fullt lagligt, och i mitt tycke, på inget sätt omoraliskt att spela in samtal av professionell karaktär under förutsättning att du är deltagare i samtalet.




Övriga genrer av JanneD VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2021-11-09 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP