Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från slutet av oss. En dialogscen i väntan på.


Medan det verkar

- Jag älskar dej, sa han livligt.
- Mm, sa hon.
- Du har så fina ögon.
Dessa såg ut genom fönstret. Efter en stund sa hon:
- Mmm.
- När snön smälter och dagarna blir längre än nätterna, vill du svara vid altaret då?
- Mm.
- Vill du inte ha ditt te, älskling? Då tar jag det gärna, sa han. Usch, det var inte gott. Förlåt, men expediten sa att det här var väldigt…
- Mmm, sa hon.
- Väntar du på något? Du är liksom inte här.
- Mm. Jag väntar.
- Du är vacker när du väntar. Du ska få en liten till att börja med.
Hon vänder sig bort under attacken och kyssen träffar kinden i stället för den målade munnen. Han retirerar.
- Jag blir alldeles yr, måste sätta mej. Svårt… andas, var det sista han sa.
- MMM! sa hon med ögon som glittrade.




Prosa (Kortnovell) av Kim J
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-11-09 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim J