Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnans status


ni behöver inte göra något ni inte vill
men ni har rätt att göra allt ni vill























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-09 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP