Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blir du

Jag fäster min blick i din
och skriver en bok som bara jag kan läsa
Du är Mohamed och jag är berget
Koordinaterna flyttar sig hela tiden men det gör inget
jag är lätt på foten
jag kan dansa
Rotlöst förflyttar jag mig, först runt, sen in i dig,
In in
där slår jag rot och växer
skapar ett ekosystem
Du regnar och jag knoppas
jag andas och du vattnar,
mitt moln
min livsgivande näring




Fri vers (Fri form) av ingeling
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-09 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingeling
ingeling