Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fängslande tanke


Jag har alltid suttit inne med känslan...

fängslad av just den tanken.
I dag är jag en fri man, med allt
vad det innebär...





Fri vers (Fri form) av Jaramald VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2021-11-09 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP