Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i rätt tid på rätt plats


Lyfta en sten


Just där
när jag passerade förbi
med min gravlykta

stod hon

mammas väninna
sedan många år

Men hej
så roligt att se dej
hur mår du

slapp det ur mig

Inte så bra
jag har fått cancer
och har nyss kommit hem
från min fjärde strålning

Där
just där
fick hon berätta det
som låg överst
i hennes hjärta

Där
just där
fanns jag
som inte kunde skänka
så mycket tröst

men lyssna kunde jag
och be kommer jag göra

Helt oplanerat
var jag på rätt plats
vid rätt tid

och fick lyfta en sten




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-09 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP