Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mina tårar är glada att de lever

 

Kanske är mina tårar glada
att de lever under samma tak
De har dejtat, gått på spa,
upplevt aha-upplevelser.
Kanske är mina tårar rakryggade
Glada att de inte längre lever i celibat
Och de ler med hela ansiktet
som en tant med löständer

 

Med dig
Så skrattar jag rakt ut
Älskling, med dig
Så blir jag LOL
Med dig
Så blir jag LOL

 

Kanske är mina tårar rakryggade
Glada att de inte längre lever i celibat
Att efter alla dessa år.
Alla mina rädslor
Min ålder är i dina ögon.
Mitt hjärta är i ditt andetag
De överlever jordbävningar med ett hårsmån
Skämtar på min bekostnad


Vi har för vana att torka tårar
från kinderna med handflatan
Samla stenar och snäckor på stränder
Att ge till någon vi bryr oss om
Mina tårar är glada att de lever
För om de drunknar i känslohavet
Sjunker till botten, drar in kallsupar
Flyter i land eller flyter på min kropp
Sveps iväg med vågorna så skummet yr
 

Med dig
Så skrattar jag rakt ut
Älskling, med dig
Så blir jag LOL

 


Och jag vet att i dimman.
Som sanden i timglaset
Med dig vid min sida,
kan jag dö som en
lycklig kvinna. Lycklig man
Känna igen mig själv i sättet jag är
Ibland är jag på begravning,
Sjunger i kören, i stämmor till stämningen
Ibland är jag på ett bröllop
och skriker rakt ut
i ett lyckorus:

“Ja, jag tar dig till min ...äkta”

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-10 12:44



Bookmark and Share


    Torbjörn Sköldqvist
Underbar
2021-12-26

  Solstrale VIP
Nu blir tåren hyllad med bravur som aldrig förr! Ja denna älskade tår vi alla som vän får! Och allt det andra sammanfattat är texten fantastisk!
2021-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP