Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: SVD. https://www.svd.se/dar-det-finns-pengar-finns-det-ocksa... #Avanzakokain


FINFINA INDIVIDER OCH DERAS DROGANVÄNDNING


Alla dessa ”fina” individer, med sina akademiska utbildningar och höga/fina positioner som köper illegala droger för sina egna behov deltar i en världsomfattande kriminalitet. De lägger, i princip, vapen i händer på 15/20 åriga fattiga och lågutbildade förortskillar. De här killarna dödar sedan andra rivaliserande lågutbildade och fattiga unga män som kommer från trasiga hem vilka också är ute efter snabba cash. Och de på det sättet sätter skräck på hela befolkningen.

Folkkära biohjältar och artister såsom Mikael Persbrandt, Claes Malmberg, Ola Rapace, Plura Jonsson och kvinnliga förebilder och fotomodeller såsom Linda Thelenius (Rosing) och Jannike Björling har alla gjort det.

Dessa ”finfina” individer bör straffas hårt för att de köper narkotika. Rättsväsendet kan till exempel ”pricka” dem för 5 år och boten kunde läggas på 10,000/15,000 kronor för små innehav av droger för eget behov. Det är omöjligt att få bukt med narkotikaproblem så länge det finns så många köpare därute.

I en orättvis värld är det alltid de svagaste som straffas hårdast. De svagaste tvingas att betala det högsta priset. Och de resursstarka kommer ofta undan lindrigt.



 

© Samuel E. Rajeus




Övriga genrer (Essä/Recension) av Samuel E. Rajeus VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-10 13:42



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
På Avanza kan det bara gå uppåt.
2021-11-10

  Staffan Nilsson

Ja, det är De rikas lag!

2021-11-10

  Gunnar Hilén VIP
Det är rätt. De ska sättas åt.
2021-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Samuel E. Rajeus
Samuel E. Rajeus VIP