Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändringar

Snart stelnar vattnet på den gråa sjön
Och snön kommer liggandes i drivor
Men än skiner löven gula på marken
Och träden står nakna emot skyn

Vädret förvandlas framför mina ögon
Som njuter av skådespelets gång
Var tid har sin tjusning och förundran
Var tid har sin sorg och vemod




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 70 gånger
Publicerad 2021-11-10 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva