Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reflektion. Ingen reflex.





Vit som snö
men helt svart
runt ögonen
blå himmel
inga skosnören
inga moln
dagen som
ingen minns.
Så en vanlig
söndag
att vakna i
utan ord
utan namn
på vare sej
flickan
eller staden
sen föll snön
endast djupa spår
in i skogsdungen




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 101 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-10 16:14



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Jättebra. Vacker och läskig på samma gång. Påminner mig om en Kent-låt om en flicka som försvann.
2021-11-11

  KYREUS of Sweden
Hard Core;
life is.....
2021-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg