Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fan blå

fan blå
finner mig
i mitt hem
den kommer
som ett
vapen
förstör
för mig
fan blå




Fri vers av Charles Abrams
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-10 16:58



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Måste uppmärksammas denna roande text Jävligt bra diktat
2021-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams