Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtrollande kärlek

Förtrollande kärlek,
är det samma sak som förljugen kärlek?
För under förtrollningens varande, är man ju
mottaglig för allt som sägs och görs!




Fri vers (Spoken word/Slam) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-10 18:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låt oss hoppas att den kärlek som verkligen når fram är "den äkta kärleken".
2022-01-22
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP