Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


My poetry is queer



Let me get it straight

My language is gay

My letter is kissing
a woman with a beautiful smile
I am bilingual like that

My poetry is queer
My poems love all genders




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-10 20:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
And we love your poems..
2023-07-02

    Torbjörn Sköldqvist
Nice
2022-01-04

    Torbjörn Sköldqvist
Härlig
2021-12-26

  Emanuel Sigridsson VIP
This is brilliant with an exceptional inner logic. Send it to the world!
2021-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP