Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror på en framtid med ett du och ett jag där kärleken har en plats.


Min närhet göra dig glad

 

Du är mig så nära

men rör mig inte

din hetta gör mig sval.

 

Jag hör din röst

ser dina läppars fukt

men förstår inte mina kval.

 

Är det bä eller bu

är det jag eller du

som bär på skuldens ok.

 

Finns någon lösning att få

eller måste jag gå

och hoppa i närmaste grop.

 

Jag skriver min dikt

som försvar eller bikt

där hopp finns i varje rad.

 

Hur än himlen ser ut

när vi stundar ett slut

ska min närhet göra dig glad.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2021-11-10 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP