Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den starkaste längtan ...


Livsviktig passion

Jag tänker natt och dag på dig,
min första tanke när jag vaknar,
du betyder mer än luft för mig,
nära, nära är det jag saknar.

Så grym och smärtsam den plåga
som rusar runt i svultna själen,
rycker i mig den starka låga,
som hugger med giftig tand i hälen.

Oroligt irrar uppgivet omkring
en osalig ande förtvivlat allena,
plågad i hjärtat av dödande sting,
saknar kyssar överlåtna och rena.

Drömmer om vårt nästa möte,
du kastar dig ivrigt i min famn,
bjuder mig ditt heta sköte,
viskar längtande mitt namn.

Händerna vandrar i mitt hår,
munnen het och ivrig på min hals,
du mig älskar och förstår,
det finns inga gränser, inga alls,

för min starka kärleksglöd.
Flämtar under din passion!
Den var inte frusen, stel och död.
Du hänför tvivlaren så klen i tron.

Tänkte med hänsyn på andra
men!
Hon sjöng så sant hon med lutan.
-Livsviktigt vara med den
man inte kan leva förutan.




Bunden vers (Rim) av Ulf Lundin VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2021-11-11 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP