Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din glädje

Jag hör hur glädjen återkommit
Efter veckor av trötta suckar
Och ditt jubel rör mig
Som älskar dig

Och jag förstår hur min glädje
Kan göra din
Men tröttheten finns också hos mig
Kan jag få leva på din?




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-11 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva