Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där natten borde blivit dag


Står någon och gräver
ett hål.

Jag tittar upp mot himlen,

jag ser inte längre månen
och stjärnorna.

Jag tittar ner på gatan
där natten borde blivit dag

för längesen.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 75 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-11 15:15



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En upplevelse av att bli hängande, emellan, vilsen.
2021-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg