Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara Människa

Jag är ingen robot.
Bara en människa
som vill göra gott.

Är inte en maskin
som klarar allting
såsom en turbin.

Är inte en bläckfisk
med armar till allt.
Ej så idyllisk.

Är inte gjord av stål.
Bara en människa
utan andningshål.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-11 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP