Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom igen

kom igen

håll upp dörren

kom igen

bjud på en cigg

kom igen

krama mig igen

kom igen

skriv på




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-11 19:54



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Inte jag Novelty Jag slutade för 10 år sedan
2021-11-14

  Disorder
Hade gärna bjudit på en cigg!
2021-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams