Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller?

Meningen med livet
är väl att leva?
Eller?

Men hur lever man?
Finns det en mall?
Eller?

Föds vi till ett färdigt liv?
Redan utstakat?
Eller?

Blir livet vad vi gör det till?
Finns karma?
Eller?

Livet ger och livet tar?
Är det så?
Eller?




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-12 08:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi väljer vår egen väg och kan göra livet så mycket rikare. Tack och lov!
2022-01-31

  Monika A Mirsch VIP
Din slutkommentar:
"Livet ger och livet tar?
Är det så?
Eller? "
Din slut'kommentar' slår uppiggande kullerbyttor -
från min sida läser jag fram och tillbaka - och allting skiftar, såsom morgonljuset i nedan ::))))
Inspirerande är din dikt!
2021-11-25

  BenGust VIP
Livet ger och livet tar mest logiskt.
Men livet är också en serie val.

2021-11-23

  Solstrale VIP
Filosofiskt och redigt frågat!
Ja vad är mening? Kanske är det själva meningen som är meningen... I dikt med sikt på det av vikt öppnas vi upp för detta rätt,ofta!
2021-11-12

  Mats Edin VIP
Eller inte
2021-11-12
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP