Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOVA RÄV - tanka

Falska andetag

rädsla gömd under kudden

väntar på händer

en ovarsam promenad

tagen på kroppens landskap




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-11-12 17:32



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
stark liten text om utsatthet och maktlöshet - inkännande, berörande
2021-11-13

  Kajan VIP
Ett barns skräck bortom förståelsen skapar ofta en stor ensamhet.
2021-11-13

  Feliaxel VIP
Berörande läsning
2021-11-13

  Öknens Ros VIP
Ångestframkallande.
2021-11-13

  ULJO
Fruktansvärt
2021-11-13

  Niliboy
Ja huga ligen å huvva!
2021-11-13

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande om sexuella övergrepp.
2021-11-12

  Solstrale VIP
Skarpt och dräpande bra i korthet träffsäkert!
2021-11-12

    Lena Staaf VIP
Stark dikt som beskriver rädsla och utsatthet
2021-11-12

  AiA Maria den fria

Andnöd

Rädsla
Maktlöshet

Tack!

<3<3<3
2021-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP