Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtid

Stanna i målbrottet sa den
tänk stålull
en meteor i ögat

Häng kvar som en kartnagel
titta aldrig i facit
grädda bara ena sidan

Var god
ge förstapriset till den sämste
det falska är mitt tonspråk
så gångjärn är inte förbjudna sa den
men dörrar

Jag är din samtid
och du är så outhärdligt svensk

ta inte i mig
utan handskar




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-12 09:24



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Dejligt kippis hvergang!
;)
2021-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP