Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tristess onani.

När tristessen kryper på
Allt är redan städat och fixat och så

Då åker dator fram
Snabba, vana fingrar flyger

Letar letar letar
Där!

Fingrarna åker genast ner
Cirkulerar runt mer och mer

Spänningen lättar när jag når min orgasm
Och jag letar genast vidare i all hast

Och så går förloppet runt och runt
Tills jag har knullat mig själv dum

Det finns inga gränser för antalet orgasmer jag kan få
Bara hur länge tid ensam jag kan få




Fri vers av Sofiisenasa
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-11-12 13:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
Väl brukad egentid!
2021-11-12

  Emanuel Sigridsson VIP
Den här typen av texter är förstås svåra att kommentera. Formmässigt lyckas du på ett egendomligt sätt. När du bryter språkstrukturen som i sista strofen så byggs den in i själva betydelsen av texten. Du får verkligen språket att fungera; du gör ord till sensorer. Och jag tycker ändå att det skall sägas, trots provokationen i sig.
2021-11-12

  Koloristen
Flyter på.
2021-11-12

  SatansSon VIP
kul tjej du är. frispråkig.
2021-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa