Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penetrationsfilosofi


jag vill tränga mig in
till ditt sanna jag

smaka din själs nektar
dofta av din andes lilja

jag vill tränga mig in
till ditt sanna jag

låta mitt inre
flöda in i dig

jag vill tränga mig in
till ditt sanna jag

simma runt
i ditt inre

jag vill tränga mig in
till ditt sanna jag

låta våra inre delar
umgås i salig fröjd

i njutningens symbios
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-12 18:13



Bookmark and Share


  Sofiisenasa
Pentetrationen till mitt inre känns genom dina ord.
2021-11-14
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP