Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ensamvarg - återkomsten - Tanka

 

Han kom tillbaka

denna gång mitt på dagen

brydde sig föga

gick omkring där på vägen

precis som han ägde den

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-12 19:55



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Väl fångat!
2021-11-13

  Niliboy
Bara den inte kommer till renbeteslandet!
2021-11-13

  Lustverket VIP
Grann! Du kan vara lycklig som fick den närbilden!
2021-11-12

  Solstrale VIP
En vägvargs memoarer! Fint!
2021-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP