Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Hyllning till diktaren vid Djävulsån


Natten är nästan outhärdlig, diktarens liv tillika

Utanför ditt fönster, ån flyter om vintern, svart
Kvarnen snurrar runt men mal inte mer, nej
Ett liv till spillo du diktat sönder och mera
Din viloplats bevaras dold, aldrig besökt




Fri vers av Horace
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-14 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace