Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så svag är jag

går till sängs med gårdagens ångest över alla krav

så svag är jag vi morgondagen uppvaknande med alla krav

Men så stark jag är vid gränsen till insomnande och uppvaknandet

Där jag befinner mig in total närvaro och närvaron utan krav

enbart i symbios med mig och universum i total närvaro

så stark, så stark




Fri vers av Nic
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-13 01:31



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fint när det vänder och en sak i sänder... Kanske krav når ett kreativt hav? :)
2021-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic