Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Hyllning till diktaren vid Djävulsån


Ditt öde hade kunnat vara mitt

I dig hyllar jag kanske endast din envishet, det övriga
Att flexibelt kvarstanna i protest och vägran, hmmm
Dölja dina ord för andras blickar och öron, varför
Även bevarad värdighet till slut ruttnar, stinker




Fri vers av Horace
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-13 16:34



Bookmark and Share


  SatansSon
Läsa psykopaten
Nietzsche är ingen
Lätt uppgift

Han om
Någon
Måste ha varit
Helsnurrig över
Tragedins födelse

En helt obegriplig
Bok för en enkel
Man typ mig

Hur kunde han

Ha hade
Enligt Lars Gustafsson
Dyserteri

Han var sjuk
I huvet
A sin sjukdom

Å är det



2021-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace